CSJA Prírodný Kameň Ružový Kryštál Náramok pre Ženy, Dievčatá Láska Srdce Náramky & Bangles Quartz Korálky CZ Prívesky, Šperky F575

Náramky & Bangles

€4.49 / €8.46

3 Recenzie

Pridať do zoznamu prianí

Medzinárodné Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie:

1).Prevod: 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.03937 palec.

2).Fotografia nezobrazuje skutočnú veľkosť, Prosím pozrite si Popis veľkosť detaily.

3).Farba sa môže mierne kvôli kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

4).Váš dotaz týkajúce sa našich produktov a ceny budú odpovedali 24 hodín.

5).Uveďte vaše špeciálne požiadavky ( Farby , Obal. ) po uskutočnení platby.

6).Objednávky > 7 USD, Poskytnúť sledovacie číslo.Raz výrobkov sú na odoslanie, vás Budeme informovať o sledovacie číslo.Vo vrchole sezóny, sledovanie záznamu by odkladu trochu on-line.Ak nemôžete sledovať vaše balík, Prosím, kontaktujte nás.

7).Objednávky> 200USD, Loď international express , Cez DHL, UPS, FedEx EMS alebo. ( Poskytnúť sledovacie číslo, Čas Príchodu: 3-12 pracovných dní. )

8).Všetky tovar sa zaoberá predajom sú v dobrej kvalite a za prísnych test pred ich doručením.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

Ďakujeme za vašu podporu!

VITAJTE V NAŠOM OBCHODE, PRAJEME VŠETKO NAJLEPŠIE!

CSJA Prírodný Kameň Ružový Kryštál Náramok pre Ženy, Dievčatá Láska Srdce Náramky & Bangles Quartz Korálky CZ Prívesky, Šperky F575

Názov produktu:

Prírodný Drahokam Ružový Kremeň, Korálky Náramok pre Ženy, Dievča, Láska Náramok

Značky:

CSJA & China Sunshine Príslušenstvo Šperky

Predaj Režime :

Maloobchod a Veľkoobchod & Drop Shipping

Náramky Vnútorného Obvodu :

Cca 16.4 cm

Náramky Dĺžka:

Cca 18.9 cm

Náramky a Korálky Veľkosti :

Cca 8 mm

Náramky Hmotnosť:

Cca 22 g

Náramky Feature:

Ružové Okrúhle Korálky + Obdĺžnik + Srdca Shped + CZ

Poznámka :

1. Obrázky sú len pre referenčné , nie skutočnú veľkosť , prosím, skontrolujte veľkosť opatrne .

2. Drop Shipping Prijateľné.Zásielka bude s sledovacie číslo, ktoré by mohli byť sledované z Internetu, ak objednávke nad 7USD.

Spokojnosť zákazníka

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

1.V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na www.aukcnybazar.sk v budúcnosti.Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

2.Na ochranu vašich záujmov, Vaša platba bude dočasne v držbe www.aukcnybazar.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

48 Hodín, Rýchle dodanie

1.Zaručujeme, lode von do 48 hodín po zaplatení potvrdenie(okrem Dovolenku).

2.Ak existuje akékoľvek neočakávané situácie(napríklad, v prípade, že objednávka nemôže lode von do 48 hodín), vás Budeme kontaktovať hneď ako to bude možné, a následné úzko loď vašej objednávky čoskoro.

3.Položky Loď cez www.aukcnybazar.sk Štandardná Doprava, ePacket(7-18 pracovných dní dorazí) alebo Čína Príspevok Air Mail.Čína Príspevok Air mail bude potrebné 15-60 pracovné dni, aby sa dospelo vo vašich rukách.

4. ( Ak objednávku je viac ako US $200, Sme sa loď, DHL, UPS, FedEx EMS alebo doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-12 pracovných dní. )

Poradí 7 USD :

Položky Loď cez Čína Príspevok Riadnym Air Mail . ( Č sledovacie číslo: nemôžete sledovať informácie o zásielke. )

Objednávky > 7 USD :

Položky Loď cez www.aukcnybazar.sk Štandardná Doprava , Čína Príspevok Registrované Air Mail. ( Poskytnúť sledovacie číslo, Dorazí: 15-60 pracovných dní. )

Objednávky > 15 USD :

Položky Loď cez ePacket [American zákazníci]. ( Poskytnúť sledovacie číslo, Čas Dospieť: 7-18 pracovných dní. )

Objednávky > 200 USD :

Položky Loď cez DHL , UPS , FedEx EMS alebo . ( Poskytnúť sledovacie číslo, Čas Dospieť: 3-12 pracovných dní. )

1. Pri Objednávke viac ako 200 USD, Prosím, vyberte si "www.aukcnybazar.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Air Mail" najprv Zaplatiť priamo.Po úhrade, Budeme meniť na odoslanie pre vás DHL, UPS, FedEx EMS alebo doprava zadarmo, Len vziať 3-12 pracovné dni, aby sa dospelo si potom sme loď.

2. Budeme loď vašej dochádzky adresu, Prosím, urobte to, že váš adresa je správny .

3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky ( Poštovné režime Balík, atď. ) po uskutočnení platby.

5.Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé prepravné služby.Ale nie sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracovaná služby Tretích strán, Ale ak pozemok nie dorazí do očakávaný čas, Prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď.

Vrátenie

1.Ak chcete vymeniť alebo vrátiť položky, Prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prevzatia výrobku.Avšak, Je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.

2.Prosím, kontaktujte nás na kontrolu, príjem adresu, než sa vrátiť položku.Povedzte nám, prosím, sledovacie číslo, keď sa vrátite tovar.Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky vrátiť položku.Pošleme úplne nový tovar, alebo vrátenie peňazí vám po prijatí a skontrolujte, či vaše vrátenie tovaru.

Spätná väzba

Milí Kupujúci, Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá .Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Ak zistíte nejaké problémy o našich produktoch, po ich prijímať, Prosím, okamžite kontaktujte nás a ukáž nám nejaké fotky problémy, Budeme naše najlepšie úsilie na ich vyriešiť za vás.

Veľmi vám ďakujem za 5 Star spätnú Väzbu!

Veľmi pekne ďakujem za návštevu !Pekný deň !


Značky: folgandros ženy, svadobné šperky, doplnky, náušnice kvapka, náramky koniar ženy, perá prírodného kameňa, vytvoriť náramok lásky, neurčená nohavice, prírodné kamene luky, rose quartz kanger, jemný náramok krištáľ, natursl kameň náramok

  • Reťazec Typu: Korálkový Náramok
  • Pohlavie: ŽENY
  • Náramky Typ: Oblasť Činnosti Náramky
  • názov produktu: Prírodný Drahokam Ružový Kremeň, Korálky Náramok pre Ženy, Dievča Náramok Lásky
  • Kovové Náramky Typ: Platinované
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Náramky A Korálky Veľkosť: Cca 8 mm
  • Nastavenie Typu: Nastavenie Rámu
  • Názov Značky: CSJA Šperky
  • Položka Druh: náramky
  • Náramky Funkcia: Ružové Okrúhle Korálky + Obdĺžnik + Srdca Shped + CZ
  • Náramky Balenie: Funkcie Opp Taška + Bublina Zábal
  • Spona Typ: Skryté-bezpečnosť-spona
  • Funkcia: Nálada Tracker
  • Tvar\vzor: Srdce
  • Náramky Pomocou: Strana, Narodeniny, Valentine, Daliy Nosenie
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Náramky Vnútorného Obvodu: Cca 16.4 cm
  • Číslo Modelu: F575
  • Náramky Funkcie: reiki, Liečenie, amulet, Modlitba, energie, Moc, ŠŤASTIE, duchovný
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Náramky hmotnosť: cca 22g
  • Materiál: Semi-precious Stone
  • CN: Guangdong
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Štýl: TRENDY
  • Náramky Dĺžka: Cca 18.9 cm

sku: w21952

Anonymous - 2022-08-04

V reálnom živote, perly na náramok sú o niečo menšie, než som si predstavovala, ako na fotke, ale to je môj sub 'ektive" stanovisko. A tak veľmi krásny náramok. Doručená včas. Ďakujeme!

Anonymous - 2022-10-20

Všetko dobré Ďakujem vám veľmi pekne

Anonymous - 2022-09-14

Krásny náramok, vyzerá presne ako na obrázkoch. Prišiel do 2 týždňov.

Pridať recenziu

Vaše Hodnotenie:

Príbuzné produkty

AAA grade modré tigrie oko korálky náramok prírodný drahokam šperky náramok pre muža, darček veľkoobchod !
Prezentovať model a produkt opísať model je základné informácie a veľkosť on/ona má na sebe.

AAA grade modré tigrie oko korálky náramok prírodný drahokam šperky náramok pre muža, darček veľkoobchod !

€10.70 / €15.30
2pc/set Pár Infinity Pletené Náramky Ručné Kúzlo Zlato Strieborná Farba Srdcový Tep Bangles Nastaviteľné Priateľstvo Šperky
Dropshipping 2pc/set pár infinity pletené náramky ručné kúzlo zlato strieborná farba srdcový tep bangles nastaviteľné priateľstvo šperky vyrábané ručne uzol nastaviteľné malepulseira popis produktu: náramky typ: pletené náramky guľôčky materiál:zliatiny korálky štýl: módne náramok žien a mužov obvod: cca 16-28 cm (nastaviteľná) jemné alebo módy: móda tvar\vzor:

2pc/set Pár Infinity Pletené Náramky Ručné Kúzlo Zlato Strieborná Farba Srdcový Tep Bangles Nastaviteľné Priateľstvo Šperky

€1.90 / €3.52
16 Štýly Silikónové Ženy Muži Núdzové Šperky, Darčeky, Epilepsia, alzheimerova Bangles Lekárskej Pohotovosti Náramky Diabetes
Položky:náramok materiál:silikón,z nehrdzavejúcej ocele farba:ako na obrázku celková dĺžka:23 cm šírka:1cm funkcie: ohromený so slovami - 'upozornenie !!a lekárskej pohotovosti symboly.ľahko sa čistí a dostatočne odolné pre roky aktívnej nosenie, to nezmizne alebo opotrebeniu.balenie obsahuje:1 x náramok poznámky: vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť

16 Štýly Silikónové Ženy Muži Núdzové Šperky, Darčeky, Epilepsia, alzheimerova Bangles Lekárskej Pohotovosti Náramky Diabetes

€1.55 / €3.08
Leabyl Roztomilý atrament Crystal Perličiek je Náramky & Bangles Strieborná Farba Loptu Srdce Kvetinové Kúzlo Náramok pre Diy Šperky Robiť
Leabyl roztomilý ružový kryštál perličiek pan náramky & bangles strieborná farba loptu srdce kvetinové kúzlo náramok pre kutilov, šperky, takže podľa leabyl funkcie a špecifikácie: materiál: dámske náramok, lesklý pracky pásu s glazúrou korálky.šetrné k životnému prostrediu zliatiny, bezolovnaté, bez obsahu niklu a kadmia-zadarmo.vysoká poľský dokončiť.veľkosť: 18 cm - 21 cm (7.1 - 8,7

Leabyl Roztomilý atrament Crystal Perličiek je Náramky & Bangles Strieborná Farba Loptu Srdce Kvetinové Kúzlo Náramok pre Diy Šperky Robiť

€4.52 / €8.23
Prírodné Čierne Hematite S Tigrie Oko Kameň Korálky Mužov Šperky 12 mm Náramok Milovníkov Energetickej Bilancie Strand Náramky, Prívesky Muž
Prírodné čierne hematite s tigrie oko kameň korálky mužov šperky 12 mm náramok milovníkov energetickej bilancie strand náramky, prívesky mužský štýl:trendy pohlavia:muži typ položky:náramok veľkosť:ako obrázok farba:ako na obrázku, materiál:prírodné kamene príležitosti:výročie,zapojenie,dar,party,svadobné oznámenia:vzhľadom na svetelné a displej rozdiel,položky farby sa môžu mierne líšiť

Prírodné Čierne Hematite S Tigrie Oko Kameň Korálky Mužov Šperky 12 mm Náramok Milovníkov Energetickej Bilancie Strand Náramky, Prívesky Muž

€1.40 / €2.80
ZMZY Tenké Reťazca Náramok z Nerezovej Ocele Ženy, Zlatá Farba Zlým Okom Hamsa Ruky turecký Šperky Náramok Boho Svadobné Náramok
5 farby sú k dispozícii bohémsky štýl tenký kúzlo náramok zmestí normálne príležitosti ako: svadobné party, svadbu, večierok, dovolenka, angažovanosť a tak ďalej. aj to je najlepšie darčeky pre rodinu a priateľov všetky ručne vyrábané s našimi zmzy studio tím dizajn, inšpirovaný prekrásnou prírodou akékoľvek otázky, prosím, pošlite správu na nás

ZMZY Tenké Reťazca Náramok z Nerezovej Ocele Ženy, Zlatá Farba Zlým Okom Hamsa Ruky turecký Šperky Náramok Boho Svadobné Náramok

€2.46 / €3.07
TrustDavis 925 Pevné Mincový Striebro Módne Samll Korálky, Čierne Lano, Reťaz Náramok 15 cm Pre všetky tehotné Ženy Módne Šperky DS1011
Materiál:100% 925 sterling silver metal obsahuje 92.5% striebra dôvera davis,získať skutočnú striebro! poznámka:v tejto položke je 100% 925 sterling silver, sme radi, ak môžete testovanie prostredníctvom miestneho testovacieho centra!

TrustDavis 925 Pevné Mincový Striebro Módne Samll Korálky, Čierne Lano, Reťaz Náramok 15 cm Pre všetky tehotné Ženy Módne Šperky DS1011

€4.70 / €5.88
Pera Klasické Svadobné Šperky Žlté Zlato Farba Listový Tvar Cubic Zirconia Náramky Jasné, CZ Náramok pre Ženy Strany Darček B174
Pera klasické svadobné šperky žlté zlato listový tvar cubic zirconia kúzlo náramky jasné, cz náramok pre ženy strany br123 ◆značka: pera cz ◆štýl: kúzlo náramky jasné, cz náramok pre ženy strana ◆kovový materiál: meď (olovo a nikel zadarmo) ◆kov farba: žlté zlato ◆kameň materiál: cubic zirconia ◆kameňa farba: biela,červená,modrá,zelená(4 farby) ★náramok

Pera Klasické Svadobné Šperky Žlté Zlato Farba Listový Tvar Cubic Zirconia Náramky Jasné, CZ Náramok pre Ženy Strany Darček B174

€8.49 / €13.05
Červené víno Prírodný Granát Náramky Ženy Jemné Šperky Semi-precious Stone Perličiek Úsek Náramok Dievčatá Energie Femme Šperky Darček
Typ výrobku: prírodný kameň korálky náramok materiál: granát ,tvárny riadok. takže technics: plný ručné predaj režime : maloobchod a veľkoobchod & drop shipping veľkosť: 16-----25 cm( prispôsobiteľný veľkosti) výrobok stav: 100% nové a vynikajúcej kvality.loď od: čína vlastné služby: prijmite, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti pred uvedením poradí, vďaka.granát energizujúci a

Červené víno Prírodný Granát Náramky Ženy Jemné Šperky Semi-precious Stone Perličiek Úsek Náramok Dievčatá Energie Femme Šperky Darček

€7.05 / €10.86
Go2Boho Zlým Okom Náramok Miyuki Pár Náramky Šperky Pre Ženy, Mužov Milenca Pulseras Pre Cpuples 2020 Nastaviteľné Šperky Deti
Go2boho miyuki náramok mužov zlým okom náramky pre ženy boho šperky české pulseras mujer moda 2020 nastaviteľné ručné lano produkt stav: 100% nové a nádherné kvality loď od: čína vlastné služby: prijmite, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti predtým, než môžete umiestniť objednávky.sme továreň,tak môžeme vytvoriť akýkoľvek štýl pre vás

Go2Boho Zlým Okom Náramok Miyuki Pár Náramky Šperky Pre Ženy, Mužov Milenca Pulseras Pre Cpuples 2020 Nastaviteľné Šperky Deti

€2.96 / €3.52
Zadarmo Engrave Kremácie Náramok z Nerezovej Ocele Popola drahocenná pamiatka Urč Náramok Módne dámske Pamätník Šperky Putá Náramok 55mm/60 mm
Zadarmo engrave kremácie náramok z nerezovej ocele popola drahocenná pamiatka urč náramok módne dámske pamätník šperky putá náramok 55mm/60 mm kremácie náramok,drahocenná pamiatka urč náramok,popol šperky dongguan pôsobivé šperky co.,ltd špecializujeme sa na výrobu všetkých druhov z nehrdzavejúcej ocele, šperkov &darček, titánové šperky za viac ako 10 rokov.od roku 2000, dongguan

Zadarmo Engrave Kremácie Náramok z Nerezovej Ocele Popola drahocenná pamiatka Urč Náramok Módne dámske Pamätník Šperky Putá Náramok 55mm/60 mm

€12.95
Čierne Lávové Tigrie Oko Zvetraný Kameň, Náramky, Prívesky Klasické Sova Korálkové Prírodné Kúzlo Náramok pre Ženy a Mužov Jogy Šperky
Čierne lávové tigrie oko zvetraný kameň, náramky, prívesky klasické sova korálkové prírodné kúzlo náramok pre ženy a mužov jogy šperky poznámka: 1) sme v spolupráci s factory, cena je veľmi priaznivá. 2) naše produkty podporu maloobchodnej a veľkoobchodnej,drop shipping. 3) naše produkty je možné prispôsobiť,ak máte nejaké nápady,oznámte nám.môžeme prispôsobiť podľa vašich požiadaviek.

Čierne Lávové Tigrie Oko Zvetraný Kameň, Náramky, Prívesky Klasické Sova Korálkové Prírodné Kúzlo Náramok pre Ženy a Mužov Jogy Šperky

€1.39 / €2.39
Nový Dizajn Prívesky z Nehrdzavejúcej Ocele, Red Krásny Náramok Náramky pre Ženy, najlepší priateľ Vintage Módne Šperky
Vitajte v našom obchode !vezmite prosím na vedomie: ak chcete rýchlejšie, iné kuriéra, prosím, neváhajte nás kontaktovať.min: 1pc značky: farba kultúry tvár šírka: 16 mm veľkosť v priemere: 65mm kovový materiál: nehrdzavejúcej ocele, pokovované: á zlato

Nový Dizajn Prívesky z Nehrdzavejúcej Ocele, Red Krásny Náramok Náramky pre Ženy, najlepší priateľ Vintage Módne Šperky

€14.95 / €21.05
Vlastné Rytie Silikónové Náramky Darčeky pre Syna, Dcéru, Manžel, Manželka Inšpiratívne Náramok Osobné Muži Ženy Šperky
Vlastné rytie silikónové náramky darčeky pre syna, dcéru, manžel, manželka inšpiratívne náramok osobné muži ženy šperky predvolené vyryté na prednej strane dosky (lepšie 1 línie, s 8 charaters každú linku) engraing slová farby defaut striebornej farbe 1) vyberte si množstvo chcete objednávku 2) prosím, zanechajte správu alebo upozornenie na nás rytie informácie 3) je prispôsobené

Vlastné Rytie Silikónové Náramky Darčeky pre Syna, Dcéru, Manžel, Manželka Inšpiratívne Náramok Osobné Muži Ženy Šperky

€3.59 / €3.99
ASHIQI Prírodné sladkovodné perlový náhrdelník 925 sterling silver šitie Náramok šperky pre ženy
Modname=ckeditor informácie o produkte značka: ashiqi typ klenot: prírodné sladkovodné perly, ak nie ,vám vrátime plnú sumu pearl tvar: ryža perla farba: biela pearl lesk: veľmi dobrý pearl povrch: niektoré nedostatky pearl veľkosť: 3-4 mm dĺžka: 15.5 cm ( pridať rozšírenie reťazca 3 cm ) kovový materiál: 100% 925 sterling silver, ak nie ,vám vrátime plnú sumu kovové

ASHIQI Prírodné sladkovodné perlový náhrdelník 925 sterling silver šitie Náramok šperky pre ženy

€18.12 / €60.40